Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/32/3000232/omsydafrika.se/public_html/scripts/initsystem.php on line 2 Aktiviteter – Kapstaden – Tips inför din resa till Sydafrika – Shopping
www.destinationsydafrika.se


Shopping


Om ni vill shoppa så är Kapstaden en utmärkt plats för detta ändamål då shoppingen i Kapstaden är i världsklass. Här kan ni hitta allt från lokal design, exklusiva europeiska märkeskläder till afrikanskt hantverk och diamanter till fyndpris.

I Kapstaden finns många fina köpcenter varav de flesta innehåller både stora butikskedjor och mindre butiker samt banker, restauranger, kaféer och biografer. Vissa centra erbjuder också kuriosaaffärer.

De största shoppingcentra i Kapstadens omgivningar är:

Canal Walk
V&A Waterfront
Cavendish Square
Constantia Village
Bayside Mall
Tygervalley
Somerset Mall

Om ni vill besöka marknader så är Greenmarket Square ett av många alternativ. Detta är en av Kapstadens äldsta marknader och som ligger mitt i Kapstadens centrum. Här hittar ni smycken och hantverk men framförallt mängder av afrikansk kuriosa.

Vid V&A Waterfront kan ni besöka Red Shed Craft Workshop och Waterfront Craft Market som båda är inomhusmarknader och som har öppet 7 dagar i veckan. Här kan ni hitta kläder, smycken och en stor mängd hantverk och konstverk.

Green Point Market är en av Kapstadens största marknader och håller öppet varje söndag och helgdag. Detta är en sprudlande marknad full av människor, musik och hantverk. Här hittar ni massor av traditionella afrikanska konstverk, souvenirer, böcker och CD-skivor och allt annat ni kan förvänta er att hitta på en hantverksmarknad. Live underhållning av olika gatuartister bidrar till den härliga atmosfären.

Vill du resa till Kapstaden och shoppa? Kontakta Destination Sydafrika så hjälper vi dig!
Dela p:
Dela p Facebook Dela p Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+27 (0)78 751 7209
+27 (0)63 156 6144
Org.nr: 556850-6520
© Destination Sydafrika 2016
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen