Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/32/3000232/omsydafrika.se/public_html/scripts/initsystem.php on line 2 Aktiviteter – Panorama Route – Tips inför din resa till Sydafrika – Elephant Whispers
www.destinationsydafrika.se


Elephant Whispers


Elephant Whispers ligger alldeles vid Sabie River i Hazyview. Här kan ni få närkontakt med de 6 tama elefanterna som bor här – Lindiwe, Medwa, Andile, Shamwari, Ziziphus och Tembo. Den yngsta, Lindiwe är 6 år och den äldsta, Tembo, har nått en ålder av 26 år.


Samtliga elefanter har räddats från olika situationer där de annars skulle gått ett osäkert öde tillmötes. På Elephant Whispers erbjuds det en rad olika typer av aktiviteter, allt från en timmes interaktion med elefanterna till utflykter på elefantryggen. Dessa kan så klart kombineras och ni kan även inkludera en härlig lunch om ni skulle vilja.

Alternativt kan ni möta upp vid soluppgången för att hjälpa till och förbereda elefanterna inför dagens aktiviteter varpå ni får njuta av en ridtur. Ni kan även möta upp på eftermiddagen för en tur på elefantryggen för att sedan avsluta dagen med en kulturell upplevelse fylld med traditionell afrikansk sång och dans till rytmen av trummor som sedan följs av en oförglömlig middag med afrikanska specialiteter.

Läs mer om Elephant Whispers.

Vill du resa till Panorama Route och besöka Elephant Whispers? Kontakta Destination Sydafrika så hjälper vi dig!
Dela p:
Dela p Facebook Dela p Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+27 (0)78 751 7209
+27 (0)63 156 6144
Org.nr: 556850-6520
© Destination Sydafrika 2016
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen