Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/32/3000232/omsydafrika.se/public_html/scripts/initsystem.php on line 2 Aktiviteter – Panorama Route – Tips inför din resa till Sydafrika – Fyrhjuling
www.destinationsydafrika.se


Fyrhjuling


När det gäller fyrhjulingar är Induna Adventures en av de största arrangörerna i Sydafrika med mer än 40 fyrhjulingar i garaget. Efter uppsamling blir ni tilldelade er fyrhjuling som därefter följs av en grundlig genomgång av fordonet. Ni får sedan chansen att provköra på en plan yta så att ni känner er bekväma med fyrhjulingen innan ni påbörjar turen.

Även om ni aldrig ens har suttit på en fyrhjuling tidigare, kommer ni snabbt att få kläm på det. Om ni inte känner er trygga med att köra er egen fyrhjuling kan ni få följa med som passagerare bakom en kunnig förare.


Det krävs ingen erfarenhet för att få lov att köra en fyrhjuling ute i spåren. Ni kommer att blir informerade av er guide och även få viss utbildning om så krävs. Turen avgår inte förrän guiden är säker på att ni kan hantera fyrhjulingen på ett tillfredsställande sätt.

Turen leds av professionella guider och ni kör genom inhemska skogar och plantager av blågummiträd, via spektakulära utsiktspunkter.

Vill du resa boka en tur på en fyrhjuling? Kontakta Destination Sydafrika så hjälper vi dig!
Dela p:
Dela p Facebook Dela p Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+27 (0)78 751 7209
+27 (0)63 156 6144
Org.nr: 556850-6520
© Destination Sydafrika 2016
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen