Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/32/3000232/omsydafrika.se/public_html/scripts/initsystem.php on line 2 Aktiviteter – Zululand – Tips inför din resa till Sydafrika – Saltvattensflugfiske
www.destinationsydafrika.se


Saltvattensflugfiske


Att prova på saltvattensflugfiske i Cape Vidal är näst intill den ultimata flugfiskeupplevelsen! Ni lämnar St Lucia tidigt på morgonen och åker via iSimangaliso Wetland Park tills ni kommer till Cape Vidal. På vägen har ni chansen att få se en hel del vilda djur såsom buffel, noshörning och leopard så håll ögonen öppna!

Väl framme vid Cape Vidal kan de som är modiga nog prova på att fiska från klipporna i hoppet om att lyckas fånga de riktigt stora fiskarna. Men var beredd på att bli våta då vågorna kommer att skölja över er!


Att fiska från stranden är mycket enklare men fisken är i allmänhet mindre. Saltvattensflugfiske i Cape Vidal är inte det lättaste men det är enormt givande. För att bli en framgångsrik flugfiskare i saltvatten, är det mycket viktigt att man kan läsa vattnet och det får ni självklart lära er om ni är nybörjare. Om ni kan göra detta, kommer ni nästan garanterat att få napp.

Turen bokas per timme och ni kan själva bestämma hur många timmar som ni vill vara ute. All utrustning tillhandahålls, såvida ni inte har med er egen utrustning.

Vill du boka saltvattensflugfiske? Kontakta Destination Sydafrika så hjälper vi dig!
Dela p:
Dela p Facebook Dela p Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+27 (0)78 751 7209
+27 (0)63 156 6144
Org.nr: 556850-6520
© Destination Sydafrika 2016
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen