Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/32/3000232/omsydafrika.se/public_html/scripts/initsystem.php on line 2 Tips inför din resa till Sydafrika – Om Sydafrika – Aktiviteter
www.destinationsydafrika.se


Aktiviteter


- Utforska, upptäck och upplev! -

Visst kan man njuta av en underbar tid i Sydafrika utan att ge sig ut på några större äventyr. Här finns sol, värme och mängder av god mat & dryck så behovet av att förflytta sig särskilt långt är inte alltid så stort. Men det vore synd, för Sydafrika erbjuder så mycket och det finns nästan alltid något som passar alla!
Dela p:
Dela p Facebook Dela p Twitter

Det finns otroligt mycket att se och göra under en resa i Sydafrika och vi kommer här försöka samla ihop så många aktiviteter och utflykter som möjligt som ni kan göra under er tid i landet. Sydafrika är ett väldigt stort land och erbjuder aktivteter av alla dess slag, allt från lugna turer på ett par timmar och fullpackade heldagsutflykter till aktiviteter som verkligen får adrenalinet att pumpa!


I vissa fall är guidade turer det enda alternativet och ibland måste ni åka på egen hand, men i många fall har ni möjligheten att välja beroende på vad som passar er bäst. Guidade turer är ett bra komplement till att åka på egen hand och ni får ju då dessutom fördelen med att ha en kunnig guide med er som kan göra turen till det där lilla extra som gör att man aldrig kommer att glömma den.

Sugen på att resa till Sydafrika? Kontakta Destination Sydafrika så hjälper vi dig gärna!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+27 (0)78 751 7209
+27 (0)63 156 6144
Org.nr: 556850-6520
© Destination Sydafrika 2016
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen