Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/32/3000232/omsydafrika.se/public_html/scripts/initsystem.php on line 2 Tips inför din resa till Sydafrika – Bra att veta – Inför resan
www.destinationsydafrika.se


Inför resan


- Nyttig information inför resan -

Det är mycket att hålla reda på inför en resa till Sydafrika. Behöver jag ha visum? Ska jag vaccinera mig? Kan jag dricka vattnet? Behöver jag internationellt körkort? Förhoppningsvis kan du få lite hjälp här…
Dela p:
Dela p Facebook Dela p Twitter

Nedräkningen har börjat – äntligen är resan bokad och månader av planering är över så nu är det bara att sätta sig ner och invänta den stora dagen, att kliva ombord på flygplanet som ska ta er söderut och till underbara Sydafrika! Eller? Nja, riktigt så enkelt är det tyvärr inte, det är mycket att tänka på innan det är dags att packa väskorna.

Det kanske är en resa som ni har längtat efter att förverkliga i många, många år eller så var ni i Sydafrika för bara ett par år sedan. Oavsett så har ni med största sannolikhet spenderat mycket pengar på er resa och självklart vill ni att resan ska bli så lyckad som möjligt och då krävs det lite planering även före avresa.

© Destination Sydafrika

Ni måste så klart ha passet med er, men vad är det som gäller med giltighetstiden? Finns det farliga sjukdomar i Sydafrika som ni ska vaccinera er emot? Ska ni ha med er kontanter, bankkort eller ska ni ha med er resecheckar?

Självklart måste ni se över era försäkringar, "det händer inte mig"-mentalitet är kanske inget som ni ska förlita er på när man reser till ett fjärran land! Och vad gör ni om ni blir sjuka under resans gång?

Som sagt, det är mycket att tänka på innan avresa så ta lite tid och läs på så att ni är väl förberedda när det äntligen är dags för er drömresa. Med lite planering är chansen större att ni kommer hem med enbart trevlig minnen!


Sugen på att resa till Sydafrika? Besök Destination Sydafrika!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+27 (0)78 751 7209
+27 (0)63 156 6144
Org.nr: 556850-6520
© Destination Sydafrika 2016
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen