Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/32/3000232/omsydafrika.se/public_html/scripts/initsystem.php on line 2 Tips inför din resa till Sydafrika – Bra att veta
www.destinationsydafrika.se


Bra att veta


- Mycket att tänka på -

Det är mycket information att ta in före en resa till Sydafrika och även om det kanske är många som bara packar väskan och hoppar på flyget så är det även en del som vill läsa på lite före drömresan.
Dela p:
Dela p Facebook Dela p Twitter

Vi har här samlat lite information om allt från vilka regler som gäller angående passet och vilka vaccinationer som ni bör ta, till vad ni bör tänka på om ni behöver uppsöka sjukvård och vad som är praxis när det gäller dricks och en del annat.


Som svensk är man ofta väldigt fokuserad på vädret och självklart är vädret en stor del av en resa till ett fjärran land. Om det går vill man ju gärna undvika att hela semestern bara regnar bort och då kan det ju vara bra att läsa på lite om hur vädret ser ut under de olika årstiderna. Det går så klart aldrig att veta hur vädret kommer att bli, men vi kan i alla fall ge er en bild av hur det generellt brukar vara.

Att ta del av ett lands historia innan man besöker det för första gången är för en del lika viktigt som att kolla upp giltighetstiden på passet. I Sydafrikas fall är det dessutom en viktig del i att få förståelse till varför landet ser ut som det gör idag. Det är många betydelsefulla och historiska händelser som har format landet och dess invånare och gjort det till vad det är idag.


Sugen på att resa till Sydafrika? Besök Destination Sydafrika!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+27 (0)78 751 7209
+27 (0)63 156 6144
Org.nr: 556850-6520
© Destination Sydafrika 2016
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen