Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/32/3000232/omsydafrika.se/public_html/scripts/initsystem.php on line 2 Tips inför din resa till Sydafrika – Hotell
www.destinationsydafrika.se


Hotell


- Litet guesthouse eller lyxigt hotell? -

I Sydafrika finns ett brett utbud av boenden av olika former. Allt från backpackers till hotell som erbjuder lyx i alla dess former. Vanligast, och kanske mest uppskattat, är att bo på ett mindre B&B eller ett guesthouse.
Dela p:
Dela p Facebook Dela p Twitter

Här presenterar vi ett urval av de boenden vi arbetar med i Sydafrika. Detta är boenden vi litar på att de kommer att ge er en oförglömlig tid och som ni kan lita på att de kommer att göra sitt yttersta för att ni ska trivas.

Vi har försökt presentera något för alla smaker och i olika prisklasser. Till största del samarbetar vi med mindre B&B's och guesthouses, vi tycker att det tillför mer när man är ute och reser. Men vi har även en del större hotell för er som känner att det passar er bättre.

För varje boende vi presenterar här finns en länk till den egna hemsidan så att ni i lugn och ro kan kika närmare på de olika boendena. Vi samarbetar med betydligt fler än de som presenteras här, så känner ni inte att det är något av dessa som passar er så ger vi mer än gärna förslag på fler.

Vi har personligen besökt många av dessa boenden, men tyvärr har vi inte haft möjlighet att besöka alla då vi hela tiden inleder nya samarbeten. Men vårt mål är att besöka så många som möjligt och gör det så fort vi får chansen…

Vill ni åka på safari? Då ska ni söka efter en safarilodge!


Sugen på att resa till Sydafrika? Besök Destination Sydafrika!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+27 (0)78 751 7209
+27 (0)63 156 6144
Org.nr: 556850-6520
© Destination Sydafrika 2016
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen