Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/32/3000232/omsydafrika.se/public_html/scripts/initsystem.php on line 2 Tips inför din resa till Sydafrika – Om Sydafrika – Garden Route
www.destinationsydafrika.se


Plettenberg Bay

- Underbara stränder -
Dela p:
Dela p Facebook Dela p Twitter

Omgiven av berg och nästan uppslukad av inhemsk skog, ligger den lilla staden Plettenberg Bay vid Indiska Oceanen med ett överflöd av hotell, restauranger och affärer som passar alla smaker. Med 20 kilometer långa vita stränder är Plettenberg Bay en av de mest fashionabla semesterorterna längs denna kust.

Staden är semesterfirarnas paradis och ekoturistens dröm. Mer än 20 dagar i månaden, året om, badar Plettenberg Bay i härligt sydafrikanskt solsken. Vädret är med andra ord underbart och ni nästan garanteras varma lata dagar och behagliga kvällar som är svåra att hitta någon annanstans i Sydafrika.

© Destination Sydafrika

I och omkring Plettenberg Bay finns vidsträckta områden med oförstörd flora, känsliga ekosystem i våtmarker och laguner och oöverträffligt vackra skogar.

För er som vill ha en aktiv semester finns det gott om aktiviteter – rid- och cykelleder, golf- och tennisbanor, dykning, segling och kanotpaddling i lagunen och underbara promenader. Om ni önskar en mer avslappnad semester kan ni alltid njuta av en dag vid poolen eller på stranden eller besöka någon av de utsökta restaurangerna.

Bor ni i Plettenberg Bay bör ni definitivt göra ett besök till Monkeyland. Bara 16 kilometer öster om staden ligger detta unika reservat som är hem för en rad olika primater. Här tar ni en guidad tur genom skogen och får chansen att komma nära dessa underbara djur.

Sugen på att resa till Sydafrika & Garden Route? Besök Destination Sydafrika!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+27 (0)78 751 7209
+27 (0)63 156 6144
Org.nr: 556850-6520
© Destination Sydafrika 2016
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen