Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/32/3000232/omsydafrika.se/public_html/scripts/initsystem.php on line 2 Tips inför din resa till Sydafrika – Om Sydafrika – South Coast
www.destinationsydafrika.se


Umkomaas

- Dykning, dykning, dykning -
Dela p:
Dela p Facebook Dela p Twitter

Endast 25 minuter söder om Durban ligger Umkomaas. Orten ligger på en sluttning med spektakulär utsikt över havet och även om denna vackra ort är liten, sprudlar den av liv. Dykare från hela världen kommer till Umkomaas för att dyka vid de berömda reven Aliwal Shoal.

Aliwal Shoal ligger ungefär fem kilometer ut till havs på ett djup från 6 meter till 27 meter och rymmer en hel värld av magnifika fenomen! Ett flertal olika hajarter har identifierats i detta område, likaså finns här en mångfald av tropiska fiskar och storslagna koraller. I området ligger även två, av dykare väldigt välbesökta vrak – Nebo och Produce.

© Blue Vision

För dig som inte lockas av dykning finns det självklart alternativ. Du kan ta en ridtur längs stranden, besöka ett av viltreservaten eller, om du är mer aktiv, ge dig ut på en av cykel- och vandringslederna i området.

Den berömda Umkomaas Golf Club är den tredje äldsta golfbanan i KwaZulu-Natal och är en utmanande bana som testar alla golfare, oavsett handikapp. Spektakulär utsikt, artrikt fågelliv och praktfulla träd gör rundan till ett rent nöje!


Sugen på att resa till Sydafrikas South Coast? Besök Destination Sydafrika!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+27 (0)78 751 7209
+27 (0)63 156 6144
Org.nr: 556850-6520
© Destination Sydafrika 2016
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen