Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/32/3000232/omsydafrika.se/public_html/scripts/initsystem.php on line 2 Tips inför din resa till Sydafrika – Parker & Reservat - Western Cape
www.destinationsydafrika.se


Western Cape

- Spektakulär natur -
Dela p:
Dela p Facebook Dela p Twitter

Western Cape är kanske den mest kända provinsen, då det är här man hittar Kapstaden. Provinsen sträcker sig från Kapstaden österut till mitten av Garden Route, och letar sig upp norrut in i Karoo och på västkusten tills Northern Cape tar över.

I provinsen finns många nationalparker och naturreservat som bjuder på spektakulär natur och otroliga upplevelser. Det går utmärkt att kombinera en vistelse i Kapstaden med några nätter i ett av de privata reservaten, de erbjuder mycket fina boenden och en härlig djur- och naturupplevelse. Detta alternativ lämpar sig särskilt bra för de som har ont om tid eller har mindre barn med sig.

© Destination Sydafrika

Men, naturen är inte den som många förknippar med afrikansk vildmark och vissa djurarter är inte inhemska i detta område, såsom till exempel elefanter (detta innebär dock inte att de inte har infört i vissa reservat). Så är ni ute efter en riktigt bra safariupplevelse kan det vara värt att ta sig bort till Eastern Cape eller upp till de norra delarna av Sydafrika.


Sugen på att resa till Sydafrika & Western Cape? Besök Destination Sydafrika!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+27 (0)78 751 7209
+27 (0)63 156 6144
Org.nr: 556850-6520
© Destination Sydafrika 2016
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen