Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/32/3000232/omsydafrika.se/public_html/scripts/initsystem.php on line 2 Tips inför din resa till Sydafrika – Restauranger
www.destinationsydafrika.se


Restauranger


- Underbar mat & dryck -

Mat och dryck är ofta en stor del av en semesterresa och en under en resa till Sydafrika kommer ni garanterat att både äta och dricka gott. Det sydafrikanska köket är otroligt brett och viner som produceras här är fantastiska!
Dela p:
Dela p Facebook Dela p Twitter

Det är så gott som omöjligt att prata om en sydafrikansk matkultur, det finns minst 11 olika kulturer som alla har sin typ av mat. Det är ett kök där söder möter norr och väst möter öst, ett kök som är starkt influerat av England, Holland, Indien och Indonesien och som dessutom erbjuder mat från så gott som hela världen.


Förutom den brokiga bakgrunden av Sydafrikas folk, bjuder också landets långa kuststäcka på en otrolig mängd och variation av fisk- och skaldjur och landets bördiga jord, tillsammans med det underbara klimatet, ger ett fantastiskt utbud av frukt & grönt och andra grödor. I Sydafrika äter man också väldigt mycket kött, allt från nöt-, fläsk- och lammkött, till lite mer exotiskt kött såsom struts, krokodil eller springbok och elandantilop.

Vi kommer här att presentera en liten del av de restauranger som finns att välja på i Sydafrika, så att ni i förväg kan få en liten känsla av vad som finns att välja bland. Det kan vara restauranger vi själva provat, något som vi läst om och som vi tycker låter spännande eller en restaurang som en tidigare kund har rekommenderat.


Sugen på att resa till Sydafrika? Besök Destination Sydafrika!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+27 (0)78 751 7209
+27 (0)63 156 6144
Org.nr: 556850-6520
© Destination Sydafrika 2016
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen