Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/32/3000232/omsydafrika.se/public_html/scripts/initsystem.php on line 2 Tips inför din resa till Sydafrika – Safarilodger – Eastern Cape
www.destinationsydafrika.se


Safarilodger i Kariega Game Reserve
Omkring 1½ timmes bilresa från Port Elizabeth ligger Kariega Game Reserve, ett reservat på 9 000 hektar som ägs och drivs av en familj. I Kariega finns alla i the Big Five och mycket mer.

Reservatet är indelat på två delar – en del har rovdjur medan den andra inte har det. Detta medför att ni i den ena delen kan få chansen att på ett säkert sätt komma riktigt nära djuren antingen till fots eller på cykel.


Safarilodger i Lalibela Game Reserve
Lalibela Game Reserve är 7 500 hektar stort och ett av de populäraste reservaten i Eastern Cape. Det är det enda reservatet i området som inte delas av en allmän väg och också ett av tre reservat i området där alla djur, inklusive rovdjur, strövar fritt i hela reservatet.

I Lalibela finns alla i the Big Five, elefant, lejon, leopard, buffel och noshörning, såväl som zebra, giraff, flodhäst, gepard, hyena och mängder av antiloper.


Safarilodger i Samara Private Game Reserve
Omkring 25 mil norr om Port Elizabeth ligger Samara Private Game Reserve, ett 28 000 hektar stort och otroligt vackert reservat.

Samara har ett rikt djurliv, men är kanske ett reservat som man besöker under sin andra resa i Sydafrika eller om man i alla fall har varit på safari i ett annat reservat. I reservatet finns noshörning, giraff, kudu, eland, gemsbock, gnu, nyala, vattenbock och bergzebra för att nämna några.


Safarilodger i Shamwari Game Reserve
Shamwari Game Reserve är hela 25 000 hektar stort och ligger omkring en timmes bilresa från Port Elizabeth och är ett av de mest kända reservaten i Sydafrika.

Shamwari har idag ett brett utbud av djurarter, här finns alla i the Big Five – elefant, lejon, leopard, noshörning och buffel – men också vildhund, gepard, hyena, giraff, flodhäst, zebra och ett antal olika antiloparter.
Dela p:
Dela p Facebook Dela p Twitter

Sugen på att resa på safari i Sydafrika? Besök Destination Sydafrika!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+27 (0)78 751 7209
+27 (0)63 156 6144
Org.nr: 556850-6520
© Destination Sydafrika 2016
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen