Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/32/3000232/omsydafrika.se/public_html/scripts/initsystem.php on line 2 Tips inför din resa till Sydafrika – Safarilodger
www.destinationsydafrika.se


Safarilodger


- Bli ett med naturen -

Att bo i ett av Sydafrikas reservat är en riktigt härlig upplevelse. Ni bor mitt i vildmarken och kommer väldigt nära naturen och djuren. Välj mellan allt från enklare läger till lyxiga lodger!
Dela p:
Dela p Facebook Dela p Twitter

Vi älskar safari och allt vad det innebär och har besökt ganska många lodger genom åren, men med tanke på hur många olika lodger det finns att välja på i Sydafrika har vi så klart inte haft chansen att besöka dem alla. Så fort tillfälle ges beger vi oss gärna ut i bushen för att upptäcka nya reservat och nya lodger!

På dessa sidor har vi valt ut några av de safarilodger som vi arbetar med i Sydafrika. Även om vi inte har besökt dem alla, så litar vi helt på att de kommer att göra allt de kan för att se till att er vistelse hos dem blir fantastisk på alla sätt och vis.

Den sydafrikanska vildmarken kan upptäckas på så många vis, ni kan välja att bo i enkelt tält och vandra eller att ta in på lyxlodge med spa och "bara" åka på safari i öppet fordon (vilket inte alls är så bara!). Vi har gjort vårt bästa för att presentera en bra blandning av våra favoritlodger, något för alla smaker och prisklasser.

Ni kan läsa mer om varje safarilodge vi presenterar här genom att följa länken till den egna hemsidan. På så sätt ni i lugn och ro läsa mer om de olika lodgerna och skaffa er en egen uppfattning. Det som finns här på sidan är som sagt ett urval av de vi samarbetar med, så vill ni ha fler förslag så är det bara att ni säger till så fixar vi det!


Sugen på att resa på safari i Sydafrika? Besök Destination Sydafrika!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+27 (0)78 751 7209
+27 (0)63 156 6144
Org.nr: 556850-6520
© Destination Sydafrika 2016
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen